Kirsebærfestival i Kerteminde

​20. - 22. juli 2018​

Musikere på Kirsebærfestivalen - 2017

Folk, rock, ballader, rap, jazz, dansk folkemusik, dansemusik m.m... Kirsebærfestivalen byder på en musikalsk eventyrrejse på flere scener i hele weekenden. 

Læs alt om Kirsebærfestivalens sangere og bands her!

Fredag, 21. juli 2017

Frugtavlerens Jazzband

11.00-14.00

Torvet


​Roomservice med Martin Jønsson og
J. Olsen

14.45-17.45

Torvet


Kim Larsen Jam

19.00-21.30

Torvet​

- ​Topklasse og - bare bedre end kopierne lyder det, når det kommer til Kim Larsen Jam. De kommer med alt det bedste fra Kim Larsen, så I må glæde jer!

Ole Kibsgaard: Guitar/kor/keyboard (Shu-Bi-Dua)

Jan Lysdahl: Trommer/kor (Kim Larsen & Bellami)

Mikkel "Ørva" Håkonsson: Bas/kor/keyboard (Kim Larsen & Bellami)

Roxy – med Christian Arendt

22.00

Torvet

​Christian Arendt, som tidligere har spillet sammen med Malurt, og var medlem af Michael Falch Band, skal også være med i år. Vi glæder os til en aften med fed rockmusik!

Lørdag, 22. juli 2016

​​Nymarken Harmonikaklub

10.00-12.30

Torvet

Nymarken harmonikaklubs musik spænder fra folkemusik - dansemusik til operette musik. Vi glæder os til et hyggeligt gensyn!

​​Børne-MGP

​11.30

Børnescenen i Trollegade

​Med Kerteminde Byskoles elever

Jane&Shane

​13.30-15.00

Torvet

Jane & Shane er en irsk/engelsk duo fra Danmark bestående af engelske Jane Clark og irske Shane Donnelly. Jane & Shane spiller hovedsageligt irsk og engelsk folkemusik, ofte blandet med Jazz og bluegrass.

ElsborgMaribo

​17.30-19.00

Torvet

ElsborgMaribo er en sydfynsk duo bestående af Mette Elsborg og Erik Maribo. Duoen, der har eksisteret siden 2007, optræder hovedsageligt med egne numre. Musikken er hovedsageligt dansk, som udover de klassiske pop-kærlighedstekster også berører de dybere aspekter af tilværelsen.

Halberg & Friends

20.00

Torvet

Sange som ”Magi i Luften”, ”Efterår”, ”Elskes af dig”, ”Spiller et spil”, ”Mandagsstævnemøde” “Brændende Læber” og ”Transit” bliver leveret af nogen af landets allerbedste musikere.

Halberg, Sivertsen, Schandorf og Bülow og den fortryllende og superdygtige sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den max af.

​​Lyset synges ud

22.00

Renæssancehavnen

Full Moon Fever

22.15

Torvet

Når lyset er sunget ud med fakkeltog og kajakker, er det igen Full Moon Fever, der sørger for stemningen på Torvet under Kirsebærfestivalen lørdag aften! Det bliver SÅ godt! 

​Det professionelle rockorkester fra Odense har eksisteret siden 1994. Orkestret spiller udelukkende covers og kopier af kendte, såvel som ukendte, sange. John Hiatt, Bryan Adams, Elvis Presley, Rolling Stones, Beatles, Bob Dylan, Thomas Helmig, Robbie Williams og mange flere pryder deres repertoire. Fælles for musikken er, at sangene er fra 1953 til 2008, og at de alle bliver fremført med et glimt i øjet, sunget af Jesper Hempler

Søndag, 17. juli 2016

Amanda Jazz Band

10.00-13.00

Torvet

​Dans fra morgenstunden!

Allerede fra morgenstunden byder Amanda Jazz op til dans. Der er garanteret godt humør, når det seks-mand store orkester spiller god traditionel jazz- og swingmusik, hvor alle kan være med. Knud "tømrer" Hansen står i spidsen af orkestret, hvor alle medlemmer har stor erfaring. Gert Panch er på piano, Poul Kjelberg på saxofon, Ole Knudsen på kontrabas, Henrik Wakefield på klarinet, Hans Christian Mogensen på trommer og Knud "tømrer" Hansen på trompet.​

​Det mindste cirkus

12.30 og 14.30

Børnescenen i Trollegade

Det mindste Cirkus består af klovnen Jody og hans assistent.

​Bag klovnen gemmer sig skuespilleren Arne Bjørk, som i perioder har optrådt i Cirkus Benneweis og desuden arbejdet i bl.a. Sverige, Tyskland, Ungarn og Japan med sine act’s. Han bliver assisteret af sin hustru Vibeke. Vi glæder os til at kunne byde dem velkommen på Kirsebærfestivalen!

Holmen Hustlers

13.30-14.45

Torvet

​Bonderøvsrap fra Hindsholm på vej mod stjernerne! Holmen Hustlers er netop blevet indstillet til Den Fynske Kulturpris 2016! Så sejt! Tillykke! Vi glæder os utrolig meget til, at de spiller på Kirsebærfestivalen i Kerteminde! 

Søs Fenger

15.30-17.00

Torvet

Søs Fenger er en af Danmarks folkekære sangerinder, der op igennem 80'erne sammen med News leverede hit på hit. Men også solo har hun haft stor succes, og når hun i år gæster Kirsebærfestivalen igen er det for tredje gang. 

Vi glæder os til at høre hende på Kirsebærfestivalen, hvor hun kommer med sine danske sange, hvor der formentligt også bliver tid til lidt fællessang.

Følg os på facebook:

Foreningen For Kunst Og Kultur På Kertemindeegnen

Torvet

5300 Kerteminde
Tlf.: 23960607
CVR: 30641868
tmb@ostfynsmuseer.dk

Foreningen for Kunst og Kultur på Kertemindeegnen